Experts, Ingenieurs, Taxateurs, Mediators, Perfectionisten

Ook al bent u nog zo technisch, het gebruiken van een vaartuig is compleet anders dan het beoordelen van het vaartuig en de techniek ervan. Daarom hebben wij ons in het keuren gespecialiseerd, zodat u zorgeloos kunt varen.

- Gaskeuring/ Gascertificering/ Gasinstallatie
- Aankoopkeuring
- Deelkeuring
- Osmoseonderzoek
- Elektrolyse en galvanische corrosie
- Metaaldiktemeting / Huiddiktemeting
- Verflaagdiktemeting
- Opleveringskeuring
- CE-keuring
- Bouwbegeleiding

Elektrolyse en galvanische corrosie

Onderzoek naar oorzaken van elektrolyse en galvanische corrosie zijn één van onze specialiteiten.
Brunsmann Jacht- & ScheepsExperts vof heeft de apparatuur om de oorzaak te meten zoals potentiaalmetingen tussen het object en het medium waarin dat verkeert.

Voor de prijs van een onderzoek naar elektrolyse en galvanische corrosie kunt u contact opnemen via experts@brunsmann.nl of 0515-559911.

Een ingevreten schroefas door Electrolyse.

Ten behoeve van een steeds betere dienstverlening, blijven wij ons product vernieuwen.
Dat blijft niet bij de inspecties en rapporten maar reikt zelfs tot de beschikbaarheid ervan.
In het verleden was één keer opsturen van een rapport en/of foto’s ook één keer ontvangen. Als dan een paar maanden verstrijken, gebeurde het wel dat een opdrachtgever zijn rapport niet meer kon vinden.
Vanaf nu kunt u alle documenten die door Brunsmann Jacht- & ScheepsExperts voor u worden gemaakt uit de database van onze website halen, op het moment dat het u uitkomt.
Wij zijn er trots op dat wij hiermee het eerste bureau zijn dat voor haar opdrachtgevers een eigen data-locatie beschikbaar heeft op de website.