Voortvarende expertise, drijvend op ervaring, gedreven door passie

Klantgroepen

Brunsmann Experts vof werkt veel in Friesland, maar komt ook wekelijks voor het keuren van een boot in andere provincies van Nederland. Verder hebben wij zo nu en dan opdrachten in andere landen van Europa of zelfs daarbuiten. Hierdoor onderhouden wij ons grote netwerk en blijft het werk afwisselend en uitdagend.

Of het nu in Friesland, Nederland, Europa of daarbuiten is, wij werken voor diverse partijen. Of u nu particulier bent of jachtwerf eigenaar, leverancier van bootaccessoires of materialen, elke boot of onderdeel wordt door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid beoordeeld. Het gebeurt regelmatig dat bij ons een verzekeringsmaatschappij, de overheid of een rechtbank aanklopt voor een onafhankelijk advies over een boot.

Wij onderscheiden drie type boten c.q. schepen:

  • Pleziervaartuig: zeiljacht, motorboot, platbodem, tjalk, skutsje, klipper;
  • Woonboot: woonark, (varend) woonschip, watervilla;
  • Ex-beroepsvaartuig: beurtvaartuig, vrachtschip, sleepboot, patrouilleschip, et cetera.

Jaarlijks keuren (of taxeren) wij honderden boten en komen wij bij menig jachtwerf binnen. Dit maakt dat u bij Brunsmann Jacht- & ScheepsExperts vof aan het juiste adres bent voor voortvarende expertise.

Specialismen

Keuren
Ook al bent u nog zo technisch, het gebruiken van een vaartuig is compleet anders dan het beoordelen van het vaartuig en de techniek ervan. Daarom hebben wij ons in het keuren gespecialiseerd zodat u zorgeloos kunt varen
Lees verder >>
Taxeren
Verschillende partijen maken gebruik van onze kennis, ervaring en snelle werkwijze. Waaronder particulieren, werven, banken, verzekeringsmaatschappijen, overheden, et cetera.
Lees verder >>
Conflict-Arbitrage
Bij zaken doen riskeert men conflicten. Een nieuwe of gebruikte boot kopen of verkopen, een boot onderhouden of bouwen is daarop geen uitzondering. Wij hebben de kennis en ervaring partijen te helpen bij het oplossen van conflicten..
Lees verder >>

Lid van

- Hiswa, brancheorganisatie watersportindustrie