Voortvarende expertise, drijvend op ervaring, gedreven door passie

Lid van

HISWA Vereniging, brancheorganisatie watersportindustrie

HISWA is al ruim 75 jaar het keurmerk van de watersport en staat voor vakkundigheid en betrouwbaarheid. Brunsmann Jacht- & ScheepsExperts vof is lid van de Hiswa Vereniging, sectie Experts. Dit betekent dat wij door Hiswa zijn gekwalificeerd als Hiswa Qualified Yacht Surveyors.

Het lidmaatschap van Hiswa Vereniging sectie Experts betekent voor u dat wij werken met de HISWA Algemene Voorwaarden voor expertise waaraan een geschillenregeling is gekoppeld. Deze zijn onder auspiciën van de SER tot stand gekomen in overleg met de ANWB en de Consumentenbond. Tevens zijn wij als HISWA Experts verplicht verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid.

Als u meer wilt weten over de Hiswa, bezoek dan de onderstaande websites:
Hiswa Vereniging: www.hiswa.nl
Sectie Hiswa Experts: www.hiswa-experts.nl

EMCI, European Maritime Certification Institute

NV European Maritime Certification Institute (Emci) certificeert bedrijven, professionals en producten binnen de maritieme sector. Emci is wereldwijd actief als maritieme examen-, certificatie- en registerorganisatie.

Voor meer informatie kunt u de Emci website bezoeken:
European Maritime Certification Institute: www.emci.nl

Koninklijke Metaalunie

Net als 13.000 collega MKB-bedrijven is Brunsmann Jacht- & ScheepsExperts vof lid van de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. Zij richt zich op metaalbedrijven tot ongeveer 100 werknemers in uiteenlopende sectoren, waaronder de jacht- en scheepsbouw waarin circa 300 leden actief zijn.

Bezoek voor meer informatie de websites van:
Koninklijke Metaalunie: www.metaalunie.nl
Sector Jacht- en Scheepsbouw: Link

NJI, belangenorganisatie Nederlandse Jachtbouw Industrie

De NJI is de belangenbehartiger van ruim 170 ondernemers in de jachtbouw. Dit zijn bedrijven die zich bezighouden met het (af)bouwen van casco's, het bouwen van complete jachten en/of het verrichten van reparatiewerkzaamheden. Ook zijn diverse leveranciers en dienstverleners van de jachtbouwindustrie aangesloten. Deze krachtenbundeling is voor Brunsmann Jacht- & ScheepsExperts vof zeer interessant. Daarbij worden diverse interessante activiteiten georganiseerd waar wij regelmatig klanten en collega's ontmoeten.

Wilt u meer weten over de NJI, ga dan naar:
Nederlandse Jachtbouw Industrie: www.jachtbouw.nl

Diverse andere watersport-gebonden organisaties

KNVTS

Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied

VRT Verenigd Register van Taxateurs
KNWV

Koninklijk Nederlands Watersport Verbond (Watersportverbond)

ANWB Watersport

Specialismen

Keuren
Ook al bent u nog zo technisch, het gebruiken van een vaartuig is compleet anders dan het beoordelen van het vaartuig en de techniek ervan. Daarom hebben wij ons in het keuren gespecialiseerd zodat u zorgeloos kunt varen
Lees verder >>
Taxeren
Verschillende partijen maken gebruik van onze kennis, ervaring en snelle werkwijze. Waaronder particulieren, werven, banken, verzekeringsmaatschappijen, overheden, et cetera.
Lees verder >>
Conflict-Arbitrage
Bij zaken doen riskeert men conflicten. Een nieuwe of gebruikte boot kopen of verkopen, een boot onderhouden of bouwen is daarop geen uitzondering. Wij hebben de kennis en ervaring partijen te helpen bij het oplossen van conflicten..
Lees verder >>

Lid van

- Hiswa, brancheorganisatie watersportindustrie