Voortvarende expertise, drijvend op ervaring, gedreven door passie

Keuren

Wilt u weten wat u van plan bent te kopen of wat u heeft gekocht? Onze experts kunnen u dat vertellen. Een zeiljacht, motorboot of casco keuren is veel meer dan alleen dat wat u ziet. Juist dat wat niet zichtbaar is, is zo belangrijk.

Keuren is veel meer dan alleen een controlelijst afwerken. Het doel van de keuring is dat u weet wat de gebreken zijn, hoe hoog eventuele herstelkosten zijn en welke aandachtspunten onderhoud vereisen. Een controlelijst vermeldt niet alle aandachtspunten, maar is een hulpmiddel die ons door het vaartuig leidt. Wij gebruiken onze expertise om de gebreken te herkennen.

Inzicht en ervaring zijn de sleutel voor uw ontzorging en ons succes.

Of het nu gaat om het beoordelen van de gehele boot of het onderwaterschip, de constructie of voortstuwingsinstallatie. Wij geven u meer inzicht dan u voor mogelijk houdt.

Op basis van de inzichtelijke en gemakkelijk leesbare rapportage die wij voor u maken, kunt u een overwogen beslissing nemen, voor u tot de aankoop, de verbouwing of andere kostbare actie van uw droomschip overgaat.

Specialismen

Keuren
Ook al bent u nog zo technisch, het gebruiken van een vaartuig is compleet anders dan het beoordelen van het vaartuig en de techniek ervan. Daarom hebben wij ons in het keuren gespecialiseerd zodat u zorgeloos kunt varen
Lees verder >>
Taxeren
Verschillende partijen maken gebruik van onze kennis, ervaring en snelle werkwijze. Waaronder particulieren, werven, banken, verzekeringsmaatschappijen, overheden, et cetera.
Lees verder >>
Conflict-Arbitrage
Bij zaken doen riskeert men conflicten. Een nieuwe of gebruikte boot kopen of verkopen, een boot onderhouden of bouwen is daarop geen uitzondering. Wij hebben de kennis en ervaring partijen te helpen bij het oplossen van conflicten..
Lees verder >>

Lid van

- Hiswa, brancheorganisatie watersportindustrie