Voortvarende expertise, drijvend op ervaring, gedreven door passie

Aankoopkeuring

Een aankoopkeuring lijkt misschien overbodig, want u heeft die boot toch zelf al bekeken. Toch kijken wij met andere ogen. Onze expertise is de zwakke plekken in het vaartuig te vinden. Eigenaren zijn vaak verrast wat er gevonden wordt in hun vaartuig. Wist u dat u zonder uitbestede aankoopkeuring later geen enkel juridisch verhaal kan halen bij de verkoper, ook niet als verborgen gebreken aan het licht komen. U staat juridisch alleen sterk als u voldoet aan uw onderzoeksplicht door het inschakelen van een erkend expert. Om de kosten hoeft u het niet te laten, één probleem achteraf is duurder dan de hele keuring. Sterker nog: meestal zijn de herstelkosten van gevonden gebreken die men met de verkoper verrekent, meer dan onze kosten.

Na een grondige, algehele inspectie van het vaartuig wordt u schriftelijk gerapporteerd over de gevonden wezenlijke gebreken, de staat van het vaartuig en het verloop van de proefvaart op de motor. Wij inspecteren standaard onder andere:

* diktemeting vindt alleen plaats als wij gerede twijfel hebben aan de dikte en na instemming van de verkoper en na opdracht van de koper.

Indien gewenst geven wij een inschatting van de reparatiekosten en kan de aankoopkeuring worden uitgebreid met een reparatie-advies.

Wanneer nodig en gewenst kunnen wij tevens advies verzorgen met:

Het is van groot belang u er op te wijzen dat wij ongekend zorgvuldig keuren, waardoor het wellicht iets langer duurt dan bij andere bureaus c.q. collega’s. Daarentegen treft u in onze rapporten niet alleen geconstateerde gebreken maar ook veel adviezen.

Voor de prijs van een aankoopkeuring kunt u contact opnemen via experts@brunsmann.nl of 0515-559911.

Ten behoeve van een steeds betere dienstverlening, blijven wij ons product vernieuwen.
Dat blijft niet bij de inspecties en rapporten maar reikt zelfs tot de beschikbaarheid ervan.
In het verleden was één keer opsturen van een rapport en/of foto’s ook één keer ontvangen. Als dan een paar maanden verstrijken, gebeurde het wel dat een opdrachtgever zijn rapport niet meer kon vinden.
Vanaf nu kunt u alle documenten die door Brunsmann Jacht- & ScheepsExperts voor u worden gemaakt uit de database van onze website halen, op het moment dat het u uitkomt.
Wij zijn er trots op dat wij hiermee het eerste bureau zijn dat voor haar opdrachtgevers een eigen data-locatie beschikbaar heeft op de website.

Specialismen

Keuren
Ook al bent u nog zo technisch, het gebruiken van een vaartuig is compleet anders dan het beoordelen van het vaartuig en de techniek ervan. Daarom hebben wij ons in het keuren gespecialiseerd zodat u zorgeloos kunt varen
Lees verder >>
Taxeren
Verschillende partijen maken gebruik van onze kennis, ervaring en snelle werkwijze. Waaronder particulieren, werven, banken, verzekeringsmaatschappijen, overheden, et cetera.
Lees verder >>
Conflict-Arbitrage
Bij zaken doen riskeert men conflicten. Een nieuwe of gebruikte boot kopen of verkopen, een boot onderhouden of bouwen is daarop geen uitzondering. Wij hebben de kennis en ervaring partijen te helpen bij het oplossen van conflicten..
Lees verder >>

Lid van

- Hiswa, brancheorganisatie watersportindustrie