Voortvarende expertise, drijvend op ervaring, gedreven door passie

Ons bedrijf

Aan het Prinses Margrietkanaal in Uitwellingerga (bij Sneek) is al weer ruim 30 jaar Brunsmann Jacht- & ScheepsExperts gevestigd. Met enthousiasme en overgavewerken wij daar voor onze opdrachtgevers die afkomstig zijn uit Nederland en ook vaak uit het buitenland.

Onze opdrachtgevers zijn eigenaren, bouwers, financiers of verzekeraars van de te keuren vaartuigen (jacht, zeilboot, motorboot, woonark of bedrijfsvaartuig).

We werken onder andere voor particulieren, werven, rechtbanken en financiële instellingen.

Het werk bestaat voor een deel uit aankoopexpertises, taxaties, bouwbegeleidingen en CE-keuringen.

Tijd en aandacht voor onze opdrachtgevers is voor ons logisch.. Daarom zijn we een eigen bedrijf begonnen. Het goede gevoel na afloop van een keuring werkt verslavend.
ien dat zowel de koper als de verkoper tevreden zijn met de keuring, het bijleggen van een geschil tussen werf en opdrachtgever of tussen twee werven, het oplossen van een technisch probleem, et cetera.
Met een neutraal, onafhankelijk advies ervoor zorgen dat partijen weer samen verder kunnen.

Dat is waarvoor we het doen, dat is waardoor we al zoveel jaar met plezier ons bedrijf hebben.

Specialismen

Keuren
Ook al bent u nog zo technisch, het gebruiken van een vaartuig is compleet anders dan het beoordelen van het vaartuig en de techniek ervan. Daarom hebben wij ons in het keuren gespecialiseerd zodat u zorgeloos kunt varen
Lees verder >>
Taxeren
Verschillende partijen maken gebruik van onze kennis, ervaring en snelle werkwijze. Waaronder particulieren, werven, banken, verzekeringsmaatschappijen, overheden, et cetera.
Lees verder >>
Conflict-Arbitrage
Bij zaken doen riskeert men conflicten. Een nieuwe of gebruikte boot kopen of verkopen, een boot onderhouden of bouwen is daarop geen uitzondering. Wij hebben de kennis en ervaring partijen te helpen bij het oplossen van conflicten..
Lees verder >>

Lid van

- Hiswa, brancheorganisatie watersportindustrie