Voortvarende expertise, drijvend op ervaring, gedreven door passie

Bouwbegeleiding

Aan wie kan je beter de zorg van een project overlaten, dan aan degene die zelf al veel schepen van alle diverse materialen ontwikkelde en bouwde? Brunsmann Jacht- & ScheepsExperts lost problemen op bij de bouw en productie van schepen. Ook ontwikkelden wij verbeteringen (modificaties) aan bestaande schepen, soms net opgeleverd, soms al jaren in de vaart. Diverse restauratieprojecten werden uitgedacht begroot en gerealiseerd waardoor varend erfgoed in de zo origineel mogelijke staat maar met het de geringe onderhoudsgevoeligheid van moderne schepen behouden blijft.

Wij werken onder andere met: staal (gelast en geklonken), hout (massief en laminaat), aluminium, polyester, epoxy en composiet.

Een casco-inspectie

Ten behoeve van een steeds betere dienstverlening, blijven wij ons product vernieuwen.
Dat blijft niet bij de inspecties en rapporten maar reikt zelfs tot de beschikbaarheid ervan.
In het verleden was één keer opsturen van een rapport en/of foto’s ook één keer ontvangen. Als dan een paar maanden verstrijken, gebeurde het wel dat een opdrachtgever zijn rapport niet meer kon vinden.
Vanaf nu kunt u alle documenten die door Brunsmann Jacht- & ScheepsExperts voor u worden gemaakt uit de database van onze website halen, op het moment dat het u uitkomt.
Wij zijn er trots op dat wij hiermee het eerste bureau zijn dat voor haar opdrachtgevers een eigen data-locatie beschikbaar heeft op de website.

Specialismen

Keuren
Ook al bent u nog zo technisch, het gebruiken van een vaartuig is compleet anders dan het beoordelen van het vaartuig en de techniek ervan. Daarom hebben wij ons in het keuren gespecialiseerd zodat u zorgeloos kunt varen
Lees verder >>
Taxeren
Verschillende partijen maken gebruik van onze kennis, ervaring en snelle werkwijze. Waaronder particulieren, werven, banken, verzekeringsmaatschappijen, overheden, et cetera.
Lees verder >>
Conflict-Arbitrage
Bij zaken doen riskeert men conflicten. Een nieuwe of gebruikte boot kopen of verkopen, een boot onderhouden of bouwen is daarop geen uitzondering. Wij hebben de kennis en ervaring partijen te helpen bij het oplossen van conflicten..
Lees verder >>

Lid van

- Hiswa, brancheorganisatie watersportindustrie