Voortvarende expertise, drijvend op ervaring, gedreven door passie

Vaste taxatie

U wilt er liever niet aan denken, maar brand, diefstal of totaalverlies door zinken komen helaas toch regelmatig voor. In dat geval is het een zorg minder als de waarde van uw pleziervaartuig goed vastligt, bijvoorbeeld in een zogenoemd "vaste taxatie" rapport.

Een vaste taxatie houdt in dat de verzekerde waarde van het pleziervaartuig wordt vastgesteld voor een periode van drie jaar. Dat wil zeggen dat de verzekeraar verklaart gedurende drie jaar, in geval van totaal verlies, door brand, diefstal en dergelijke, de in het rapport van vaste taxatie vermelde waarde geheel uit te keren. Taxeren op basis van vaste taxatie is in verzekeringsland een bekend begrip.

We spreken hier over pleziervaartuig, maar uiteraard voeren wij een vaste taxatie ook regelmatig uit voor varende woonschepen of ex-beroepsvaartuigen.

Brunsmann Jacht- & ScheepsExperts vof vertelt u er graag meer over. Bel of e-mail ons. Klik voor onze contactgegevens hier.

Specialismen

Keuren
Ook al bent u nog zo technisch, het gebruiken van een vaartuig is compleet anders dan het beoordelen van het vaartuig en de techniek ervan. Daarom hebben wij ons in het keuren gespecialiseerd zodat u zorgeloos kunt varen
Lees verder >>
Taxeren
Verschillende partijen maken gebruik van onze kennis, ervaring en snelle werkwijze. Waaronder particulieren, werven, banken, verzekeringsmaatschappijen, overheden, et cetera.
Lees verder >>
Conflict-Arbitrage
Bij zaken doen riskeert men conflicten. Een nieuwe of gebruikte boot kopen of verkopen, een boot onderhouden of bouwen is daarop geen uitzondering. Wij hebben de kennis en ervaring partijen te helpen bij het oplossen van conflicten..
Lees verder >>

Lid van

- Hiswa, brancheorganisatie watersportindustrie