Voortvarende expertise, drijvend op ervaring, gedreven door passie

Nieuwbouwtaxatie

Een nieuwbouwtaxatie is de waardebepaling die een nog te bouwen c.q. te verbouwen pleziervaartuig zal gaan vertegenwoordigen. Hierbij maken wij een inschatting op basis van het bouwbestek *, eventuele zusterschepen, van de werf aanbieding en de marktwaarde die het pleziervaartuig na voltooiing in zal gaan nemen.

Behalve met taxeren heeft Brunsmann Jacht- & ScheepsExperts vof al meer dan 20 jaar ervaring met zowel zelfbouw, verbouw als bouwbegeleiding van diverse klassieke en moderne pleziervaartuigen. U bent dus bij ons aan het juiste adres. De ervaring leert dat u nieuwbouwtaxatie (net als bouwbegeleiding) bij de realisatie van uw bouwproject dubbel en dwars terugverdiend.

* In een goed bouwbestek beschrijft de werf in detail exact hoe het pleziervaartuig gebouwd gaat worden en wat daarin zal worden ingebouwd.

Specialismen

Keuren
Ook al bent u nog zo technisch, het gebruiken van een vaartuig is compleet anders dan het beoordelen van het vaartuig en de techniek ervan. Daarom hebben wij ons in het keuren gespecialiseerd zodat u zorgeloos kunt varen
Lees verder >>
Taxeren
Verschillende partijen maken gebruik van onze kennis, ervaring en snelle werkwijze. Waaronder particulieren, werven, banken, verzekeringsmaatschappijen, overheden, et cetera.
Lees verder >>
Conflict-Arbitrage
Bij zaken doen riskeert men conflicten. Een nieuwe of gebruikte boot kopen of verkopen, een boot onderhouden of bouwen is daarop geen uitzondering. Wij hebben de kennis en ervaring partijen te helpen bij het oplossen van conflicten..
Lees verder >>

Lid van

- Hiswa, brancheorganisatie watersportindustrie