Voortvarende expertise, drijvend op ervaring, gedreven door passie

Verflaagdiktemeting

Een verflaagdiktemeting biedt zekerheid als het gaat om bestaand of recent geleverd schilderwerk. Ook kunnen wij hiermee vaststellen of de verf is aangebracht over staal of roestvaststaal dan wel aluminium.

Voor de prijs van een verflaagdiktemeting kunt u contact opnemen via experts@brunsmann.nl of 0515-559911.

Met onze apparatuur meten we niet alleen de laagdikte van de conserveringslaag, maar kunnen wij ook het materiaal van de ondergrond vaststellen.

Goed schilderen danwel goed conserveren wordt niet bepaald door het uiterlijk, maar vooral door de laagdikte en hechting.

Ten behoeve van een steeds betere dienstverlening, blijven wij ons product vernieuwen.
Dat blijft niet bij de inspecties en rapporten maar reikt zelfs tot de beschikbaarheid ervan.
In het verleden was één keer opsturen van een rapport en/of foto’s ook één keer ontvangen. Als dan een paar maanden verstrijken, gebeurde het wel dat een opdrachtgever zijn rapport niet meer kon vinden.
Vanaf nu kunt u alle documenten die door Brunsmann Jacht- & ScheepsExperts voor u worden gemaakt uit de database van onze website halen, op het moment dat het u uitkomt.
Wij zijn er trots op dat wij hiermee het eerste bureau zijn dat voor haar opdrachtgevers een eigen data-locatie beschikbaar heeft op de website.

Specialismen

Keuren
Ook al bent u nog zo technisch, het gebruiken van een vaartuig is compleet anders dan het beoordelen van het vaartuig en de techniek ervan. Daarom hebben wij ons in het keuren gespecialiseerd zodat u zorgeloos kunt varen
Lees verder >>
Taxeren
Verschillende partijen maken gebruik van onze kennis, ervaring en snelle werkwijze. Waaronder particulieren, werven, banken, verzekeringsmaatschappijen, overheden, et cetera.
Lees verder >>
Conflict-Arbitrage
Bij zaken doen riskeert men conflicten. Een nieuwe of gebruikte boot kopen of verkopen, een boot onderhouden of bouwen is daarop geen uitzondering. Wij hebben de kennis en ervaring partijen te helpen bij het oplossen van conflicten..
Lees verder >>

Lid van

- Hiswa, brancheorganisatie watersportindustrie