Voortvarende expertise, drijvend op ervaring, gedreven door passie

Contact

Onze experts varen dagelijks uit om klanten te bezoeken in alle windstreken van Nederland en daarbuiten. Wij zijn daarom regelmatig bij u in de buurt.

Adres:
Brunsmann
Jacht- & ScheepsExperts vof
Lytse Súdein 4 - 8624 TT Uitwellingerga
Tel. 0515-559911
E-mail: Experts@Brunsmann.nl

Overige informatie:
Rabobank Sneek 3706.43.879
IBAN nr. NL52 RABO 0370 6438 79
BICnr./ Swift: RABONL2U
K.v.K. Leeuwarden 55747795
BTW Nr.: NL 186 987 833 B01

Belt u voor vragen ons kantoor in Friesland of vult u onderstaand formulier in en dan nemen wij spoedig contact met u op.

Naam:
Straat:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail:
Uw vraag of opmerking:

Om onze website tegen spam te beschermen vragen wij u, het navolgende beveiligingsverzoek uit te voeren .Excuus voor het ongemak en dank u voor het begrip.

Specialismen

Keuren
Ook al bent u nog zo technisch, het gebruiken van een vaartuig is compleet anders dan het beoordelen van het vaartuig en de techniek ervan. Daarom hebben wij ons in het keuren gespecialiseerd zodat u zorgeloos kunt varen
Lees verder >>
Taxeren
Verschillende partijen maken gebruik van onze kennis, ervaring en snelle werkwijze. Waaronder particulieren, werven, banken, verzekeringsmaatschappijen, overheden, et cetera.
Lees verder >>
Conflict-Arbitrage
Bij zaken doen riskeert men conflicten. Een nieuwe of gebruikte boot kopen of verkopen, een boot onderhouden of bouwen is daarop geen uitzondering. Wij hebben de kennis en ervaring partijen te helpen bij het oplossen van conflicten..
Lees verder >>

Lid van

- Hiswa, brancheorganisatie watersportindustrie